Dat is nu net het verschil wanneer het gedaan wordt door een vakman....  

Het aanleggen van een tuin is iets wat vakmanschap vereist. De aanleg kan volgen op een tuinontwerp dat al eerder gemaakt is, maar het kan ook zijn dat u uw bestaande tuin wilt veranderen, of juist alleen iets wilt toevoegen. Hierbij telt niet alleen de beplanting, maar ook de omheining van uw tuin, of juist de kleuren die u in uw tuin naar voren wilt laten komen, de ligging van het terras, de stand van de zon... Daarom is het belangrijk dat een vakman dit voor u doet. Wij kunnen uw tuin voor u aanleggen. Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij ook graafwerkzaamheden uitvoeren, wat de aanleg vergemakkelijkt.   Wij kunnen voor u de beplanting leveren, de (sier)bestrating, het hekwerk, de omheining zoals een schutting, maar ook uw tuinhuisje of vlonder. Misschien wilt u wel een paar mooie struiken of bomen in uw tuin... Ook dat kunnen wij voor u regelen en aanplanten. 

Uiteraard kunt u vertrouwen op een goed en passend advies! Met een team van jonge en flexibele krachten die goed opgeleid zijn, zijn wij voorbereid op klussen van groot tot klein formaat.   

Ook leggen wij bedrijfstuinen aan. Een tuin is immers een verlengstuk van de woning, maar ook van het bedrijf. Om deze twee een mooi geheel te laten vormen wordt er veel inzicht en ervaring gevraagd. Belangrijk is een goede voorbereiding: de tuin moet passen in de omgeving en bij de opdrachtgever.   

Voor elk is er wat wils: een strakke tuin, moderne tuin, een Engelse tuin, een landelijke tuin, een dakterras, een bedrijfstuin, een grote tuin, een balkon, een kleine tuin, een kleurige tuin, een witte tuin, een exclusieve tuin, een stadstuin, kortom, voor elke tuin kunt u bij ons terecht!

No images found.